Get Adobe Flash player

 

 

   10 REDENEN waarom MLM NAPOLI de juiste keuze zou kunnen zijn voor je merrie:

 

 1. Napoli is bijzonder mooi, maar wat nog veel belangrijker is: Napoli is veel meer dan mooi!
 2. Napoli werd zwaar geselecteerd. In de V.S. (en dit in tegenstelling tot in Europa) slaagt maar 1 op 100 van de mannelijke Pasos erin fokhengst te worden. Als men dit bovendien presteert op één van de beste fokkerijen in de V.S., waar elk jaar vele veulens geboren worden uit de topouders van het ras is dit nog des te verdienstelijker. Paso-veulens waarover de minste twijfel bestaat over hun gezondheid of kwaliteit worden onherroepelijk van de fok uitgesloten. Bovendien hebben Gerda en Georges vooraleer Napoli aan te kopen zijn ouders en vele tientallen leden van zijn directe familie uitgebreid geëvalueerd.
 3. Napoli heeft een quasi perfecte conformatie en een groot uithoudingsvermogen. Hij gaat regelmatig met ons mee naar Andalusië om er bijna elke dag gedurende 2 maand urenlang aan strand en in de bossen te rijden.
 4. En even belangrijk: Napoli heeft, net zoals zijn andere familieleden het quasi perfecte karakter . In de omgang aanhankelijk en vriendelijk en onder zadel én als men het vraagt, een controleerbare uitbarsting van energie.
 5. Zijn gangkwaliteit is zowel in de V.S. (Jr. Champion) als in Europa (multiple Duits Kampioen) bewezen. Weinig of geen Europese hengsten hebben een dergelijk palmares.
 6. En zoals men zegt: “ The proof of the pudding is in the eating”: bovenstaand is alleen maar nuttig, als deze eigenschappen grotendeels ook in zijn veulens terug te vinden zijn. Zijn >25 nakomelingen zijn hiervan het levend bewijs.
 7. Vele andere kenners delen ook bovenstaande mening.
 8. Napoli dekt via KI met vers sperma en er is een Levend Veulen Garantie. Dit heeft als belangrijke voordelen:

                   de merrie blijft op haar vertrouwde plek

                   het slaagpercentage is hetzelfde als van het klassiek dekken

                   er is geen risico op verwonding en er is geen risico op seksueel overdraagbare aandoeningen

                   (Meer dan 90% van alle dekkingen in de E.U. gebeurt reeds via KI)             

 9. Er is gebleken dat Napoli ook een uitstekende keuze is voor andere gangpaardenrassen ( bv. IJslanders of Töltende dravers) of niet-gangpaardenrassen (bv. deze van het Iberische type, maar ook andere)
 10. Je hoeft dit bovenstaand niet zomaar aan te nemen, maar je kan het zelf zien daar dit alles in beeldvorm op DVD staat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..